Bejegyezte: mano | Ekkor: 2024.04.02. | Hozzászólások: 0 | # Kategória: Sorozatok

Felhívás: A beszámoló egyes olvasó számára felkavaró lehet, kérlek bárkinek kell valamilyen támogatás, ne habozzatok felvenni a kapcsolatot!

Ez a sorozat pár hete került a listámra és mikor otthon voltam szabadságon, akkor nekikezdtem. Az első két epizód kicsit katyvasz volt meg nem sokat hallottam belőle, mert persze mindenki akkor kelt fel, szóval indíthattam újra… Viszont meglepő módon egész izgalmas lett a vége felé.

A sorozat egy angol kisvárosban játszódik Manchester közelében, ahol egy csapat gimnazista éppen az utolsó nyarukat töltik együtt a vizsgák után. Egyikük, Rochelle, kap egy felhívást egy játékra, ami hasonló a Simon mondja játékhoz, ám van benne egy hatalmas csavar. A játék annyira idegölő, hogy a lányt öngyilkosságba űzi. Míg barátai gyászolnak, egyikük szintén kap egy hasonló felhívást, ám az elhunyt Rochelle-től. Ekkor határozzák el, hogy kiderítik ki áll a Vörös Rózsa mögött és leállíttatják, mielőtt újabb áldozatot szed be – ám lassan a csapatot is az őrületbe kergeti és az ő életüket is követelné a „játék”.

Viszont ahogy végre sikerült megszabadulniuk ettől az őrülettől és a többiek sikeresen megúszták, jön egy snitt és Tokióban találjuk magunkat, ahol újra megjelenik a Vörös Rózsa…

Őszintén ahogy haladt tovább a sorozat, alig bírtam abbahagyni. Húzott magával és már kiváncsi voltam, hogy mi lesz már. Ha túllendülsz a kezdeti nyújtáson, akkor simán megéri végignézni, mert számomra izgalmas volt 🙂

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x