Bejegyezte: mano | Ekkor: 2024.02.28. | Hozzászólások: 0 | # Kategória: Könyvkihívás

Őszinte leszek, ebben a hónapban annyira hosszú műszakjaim voltak, hogy ritkán került kezembe könyv. Viszont szerencse, hogy a telefonomon vannak ebookok, mégha igyekszem kevesebb időt tölteni a képernyő előtt. Ezúttal egy újabb Leiner Laura sorozatot daráltam le.

A Bexi-sorozat Budai Rebeka életét mutatja be, onnanstól kezdve, hogy egy Youtube videóval felkapott lett. Rebeka, azaz Bexi (a barátainak Beki) egy szakítás alkalmával robbant be a köztudatba, és így talált rá egy tetoválóból lett manager és kezdték meg közös útjukat a BPRP kiadónál. Bexi kapja a felhívásokat, ezek között volt a Pop/Rock sztár leszek egyik műsora is, ahol duettpartnerként szerepelt Nagy Márk mellett. Ezzel indult útnak Körte és csapatának a kavalkádja sok veszekedéssel, sikerrel, gonddal stb.

Meg kell hogy mondjam, eddig Laura nem okozott csalódást. Az eddigi könyveiben (amiket olvastam) volt valami, ami fentartotta az érdeklődést és nem csoda, hogy minden korosztály megtalálja a könyveit és ennyien szeretik – mindenképp megérdemli 🙂

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x