Bejegyezte: mano | Ekkor: 2024.01.30. | Hozzászólások: 0 | # Kategória: Blog

Nagyon régen írtam normális blogbejegyzést, viszont úgy éreztem itt az ideje..

Először is, kicsit ügyködtem a kinézeten, hiszen a karácsonyi ünnepek már elmúltak és nekem már nagyon kellett valami világosabb a blogra. Elkezdtem dolgozni rajta és a lilás színre esett a választásom. Kétféle fejlécet csináltam és ugyan megkérdeztem a Bloggerközösséges csajokat, hogy ők mit gondolnak, valahogy mégis a városos lett a befutó. Hogy miért is? Márciusban utazgatok, ami azt jelenti, hogy másfél héten belül 3 országot is megfogok járni – Franciaország, Magyarország, majd vissza Angliába. Már nagyon tervezek, szóval szelektálnom is kell, hogy merre megyek.

Másodszor pedig egy kis mental health check. Őszintén ebben a hónapban teljesen jól kezeltem mindent. Ugyan volt 1-2 alkalom, amikor teljesen kiakadtam, de az leginkább a munkatársam logikátlanságán alapult. Sikerült kicsit jobban odafigyelnem magamra. Bár még mindig teljesen kimerült vagyok, hiszen a beosztásom olyan, hogy inkább nem is kommentálnám tovább és emiatt a havi mikuláscsomag is olyan erővel ütött ki, hogy fél óráig takarítottam a fürdőszobámat (ne akarjátok tudni)..

Harmadszor pedig, belevetettem magam a tanulásba, úgyhogy minden szabad pillanatomban tanulok, miközben a háttérben megy valami film – az előzőleg kikerülteket is így néztem meg. Ez a kurzus is a mentális egészséghez tartozik, ám ez most egy mélyebb árnyalatot vesz fel (önbántalmazás és társai). Ezután felveszem újra a történelem könyvet, ami alapján majd megtudom csinálni a Life in UK tesztet és végre leteszem azt a vizsgát, hogy tudjak tovább indulni ezen a vonalon.

Jelenleg itt tartok és bár igyekszem nem túlterhelni magam, mégis úgy érzem, hogy szükségem van erre, hiszen ha az elmém nincs lefoglalva valamivel, akkor kezdenek előtörni a gondolatok, amit pedig nem szeretnék. Lefoglaltság alatt értem a tanulást, az olvasást és a többi kis ügyködést, ami tényleg eltereli a gondolataimat. 🙂

Ennyi lenne most a bejelentkezésem. A következő pár napban lesz még filmes bejegyzés és egy könyves is és utána több blogos bejegyzést tervezek, mint véleményest. 🙂


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük