Bejegyezte: mano | Ekkor: 2023.12.31. | Hozzászólások: 6 | # Kategória: Blog, Ünneplés

Nem is tudom, hogyan kezdjem el az idei összesítőt. Visszaolvasva az előző évek hasonló bejegyzéseit, csoda, hogy egyáltalán túléltem az előző 3 évet… azokhoz képest, szerintem még mindig jobb helyen vagyok. De lássuk mi is történt idén:

 • Januárban kiszabadultam Butlinsból és egy új helyen, új városban kezdtem
 • Márciusban a születésnapomon kiélhettem még jobban a Harry Potter utáni rajongásom és megnéztem az Elátkozott Gyermek darabot – ami a színpadon sokkal jobb, mint a könyvátirat
 • Ugyan januárban kezdtem az új helyen, de feldolgoztam magam műszak managernek alig pár hónap alatt
 • Idén felfedeztem Woodbridge felét, Ipswich egy részét, eljártam Londonba párszor és eltöltöttem pár órát Colchesterben (ahova majd visszatérek egy hosszabb időre)
 • Mint minden melónak, ennek a helynek is meg van a maga káosza és igyekszem szinten tartani magam. Bár sokszor hosszú műszakokat dolgozom, ami fárasztó, igyekszem minél többet magamra fordítani.
 • Idén sem maradhat el a tanulás és míg nagyban készülök, hogy végre elindítsam az állampolgárási jelentkezésem, addig is sok más mindent is tanulok. Az Alison Course-nak köszönhetően csináltam jó pár mentális egészség kurzust, valamint kétféle management kurzus is (az egyik egy rendezvény szervezős) és a The Skills Network-nek köszönhetően elvégeztem egy Mentális Egészség Elsősegélynyújó kurzust is, amit sikeresen teljesítettem.
 • Ha már mentális egészség.. Nagy utat tettem meg idén és az előző 2 évi rossz gondolatok idén kevesebbszer tértek vissza. Bár ehhez sokat tett az, hogy a fáradtság kiütött – és ez esetben jó értelemben, hiszen nem volt energiám ahhoz, hogy hagyjam, hogy a rossz dolgok bekebelezzenek.
 • Túl vagyok egy sokkal sűrűbb decemberi szezonon, így remélhetőleg lesz esélyem majd rendesen pihennem valamikor
 • Igyekeztem olvasni is, bár tényleg sokszor kiütött a fáradtság és belebólintottam egy-egy könyvbe. Viszont nem hagytam, hogy feléljen a munka vagy bármi és ugyanúgy megtartottam az olvasás iránti szeretetemet.

Nem volt eseménytelen az idei évem, ahogy azt végigkövethettétek a blogon. Kiváncsi vagyok, mit hoz a jövő év és remélem akkor is velem tartotok. 🙂

Jó bulit és találkozunk 2024-ben!


6 comment

 1. Amy szerint:

  BÚÉK előre is! ^^
  A posztjaidból is kiderült, hogy elég sokat fejlődtél mindenhogy, és ennek nagyon örülök is, mégha több km is van köztünk 😀
  Kívánom, hogy 2024-ben ne tapasztalj semmi olyan negatív dolgot, ami hosszútávon kihat az egészségedre.

 2. Fekete-Virág V szerint:

  Szuper bejegyzés lett, boldog új évet kívánok!

 3. Klaudi szerint:

  Örülök neki, hogy több kurzuson is vették részt és nem hagytad abba a tanulást sem 🙂 Boldog Új Évet! ❤️

 4. Jakó Judit szerint:

  Igazán mozgalmas időszakod volt. Azért sok szuper dolog történt veled, amihez gratulálok.

 5. Vivi szerint:

  Jó, hogy a rossz dolgok mellett meg tudod látni a jó dolgokat is☺️ Boldog új évet! 🥰

 6. Ninaa szerint:

  Először is boldog új évet kívánok, másodszor pedig nagyon szuper poszt lett, igazán mozgalmas, fejlődős éved volt, ami szerintem nagyon király:3

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük