Bejegyezte: mano | Ekkor: 2023.12.01. | Hozzászólások: 0 | # Kategória: Blog

Ez az év olyan hirtelen telt el. Számomra legalábbis. De ezt majd az évi összefoglalómban összeszedettebben olvashatjátok 31.-én.

Nem is tudom hogyan érzek a decemberrel és az egész téllel kapcsolatban. Pláne az elmúlt 6 évben, mióta végig dolgozom a karácsonyomat, és plusz az elmúlt 2 karácsonyom nem volt éppen túl jó, de ezt nem szeretném tovább feszegetni, mert ez a fajta gyógyulás elég sokáig eltart.

Ne értsetek félre, még mindig imádom a bevackolós/forró csokis/forralt boros/ karácsonyi vásáros napokat és már most tervezem, hogy mikor tudok kimenni legalább egy karácsonyi vásárra. De persze ez majd kiderült, hogy az ünnepek alatt is hogyan dolgozom…

Viszont a következő pár alkalommal lesznek karácsonyos bejegyzések, plusz mivel 3.-án itt az első advent, aznap megismerkedünk az adventtel és a hagyományokkal is. A többi adventre pedig kitalálok valamit, pláne, hogy az utolsó adventi vasárnap Szentestére esik. De csak szépen sorjában.

Plusz még mindig várok Vendégírókat, de erre is lesz majd egy újabb bejegyzés. Tavasszal és nyáron nagyon jó vendégbejegyzéseket kaptam és szeretnék megismerni/megismertetni újabbakat, így remélem lesznek még jelentkezők, akik ugyanúgy szeretik majd megírni azokat a bejegyzéseket, mint az előző írók. 🙂

Ez lenne a decemberi hejhóm és várlak vissza titeket egész hónapban, hiszen lesznek ám még bejegyzések!


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük