Bejegyezte: mano | Ekkor: 2023.10.25. | Hozzászólások: 0 | # Kategória: Spooktober

El is hoztam nektek a Halloween tag utolsó részét a maradék 10 kérdéssel. Remélem tetszett ez a kis kérdezz-felelek sorozat 🙂

Hova mennél szivesebben: egy Halloween-i partira vagy csokit csalni?

Egyértelmű: csokigyűjtés után partizni, aztán mikor elmúlt a cukortúltengés, akkor kidőlni a kanapén…

Melyik karakter lennél egy horror filmben: az utolsó lány, az első aki meghal, a skeptikus, a komika, az okos vagy a gyilkos?

A szkeptikusan okos? Mondjuk attól is függ melyik film, mert a horrorok 90%-a ugyanazon a sémán megy, szóval nem lenne nehéz összegyúrni ezeket a karaktereket egy személybe..

Szoktad úgy érzeni, hogy egy horror film után mindenképp meg kell nézned valami vidám filmet?

Nagyon ritkán. Általában horror maratonozni szoktam, így kb 2-3 film után mondom azt, hogy nézzünk valami világosabb filmet, ami kisüti a retinámat, hogy tartsuk az egyensúlyt pár brutál sötét film után..

Amikor ijesztő filmeket nézel, melyik vagy te: aki kiabál a karakterekre, aki eltakarja a szemét vagy aki elalszik?

Általában az vagyok, aki kiabál a karakterekre. Párszor aludtam már el, de akkor az azt jelenti, hogy csak szimplán fáradt voltam.

Melyik vagy te: aki ijesztget vagy aki megijed?

Az ijesztgető. Nagyon ritkán ijedek meg és az általában olyankor szokott lenni, amikor olyan szinten elbambulok, hogy nem érzékelek semmit a környezetemből, bár akkor is nagyon ritka a megijedésem.

Kedvenc ijesztős könyv?

Nincs határozottan kedvenc könyvem, inkább témám van, ami viszont a krimi. Legyen az Agatha Christie és a többi régi klasszikus, vagy egy kis skandináv krimi és én boldog vagyok.

Hány évesen láttad az első horror filmedet?

Talán 9-10 évesen és azt hiszem a Kör volt az… utána többször belekezdtem a Chuckyba, de valami van abban a hülye bábuban és sosem néztem végig.

Mi volt az első Halloween-i jelmezed?

Mivel Magyarországon sokáig nem volt annyira elterjedt ez a jelmezesdi, az elmúlt pár évben kezd ez bejönni, így nem volt halloween-i jelmezem. Sőt amióta az Egyesült Királyságban vagyok max az egyenruhám volt a jelmezem… de kétszer öltöztem pl bohócnak: egy ovis farsangon és bolondballagáson, úgyhogy határozottan kijelentem, ha lett volna jelmezem, akkor egy bohóc lett volna

Minek öltözöl be az idén Halloweenkor?

Egy embernek, aki neki megy a falnak esetleg… Mondjuk idén pont nem dolgozom 31.-én, mert meglátogatnak a szüleim, de bármi kialakulhat.

Ha lenne bármilyen ijesztős állatod (pl fekete macska, denevér, patkány stb), akkor mi lenne az?

Fekete macskám már volt, egerem is volt. Szivesen elfogadnék egy farkast vagy egy baglyot…


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük