Bejegyezte: mano | Ekkor: 2023.10.22. | Hozzászólások: 0 | # Kategória: Spooktober

El is hoztam nektek a Halloween TAG 2. részét újabb 10 kérdéssel. Ezen felül még 10 kérdés lesz majd posztolva.

Hiszel a több dimenzióban vagy világokban?

Őszintén szólva néha belegondolok, hogy valahol van egy másik én. Például aki sikeres vállalkozó, több nyelven beszél (nem csak két és fél nyelven – a németet én félnek veszem, mert rengeteget felejtettem), van egy jól működő kapcsolata stb; vagy például egy rosszéletű énem, aki mondjuk megjárta a juvit/börtönt stb. De elképzelhető, hogy léteznek olyan helyek, amit tele vannak ijesztő dolgokkal is. Tudom, nem normális ilyeneken gondolkodni, mert nincs valóság alapja, de mi van ha pont ezt akarják velünk elhitetni?

Készítettél már valamiféle főzetet?

Kicsiként szerettem azt képzelni, hogy a műzlimmel valamiféle különleges főzetet csinálok, vagy ha turmixot csináltunk, szerettem beleképzelni, hogy az most átváltoztat vagy valami hasonló. Bár szívesen csinálnék egy Százfűlé főzetet vagy egy Felix Felicist…

Könnyen ijedős vagy?

Nem mondanám magam ijedősnek. A legtöbb esetben felvagyok készülve rá vagy tudom, hogy ki akar megijeszteni. Csak akkor rezzenek össze, ha nagyon fókuszálok valamire vagy elmerülök a gondolataimban és hirtelen felráznak.

Játszottad-e a Bloody Mary-t?

Gyerekként baráttokkal talán, de most hirtelen nem emlékszem, hogy csak beszéltünk róla, hogy megcsináljuk vagy meg is csináltuk. Annó nagyon sok mindenbe belekezdtünk, aztán végül a legtöbbjét nem is fejeztük be..

Hiszel a démonokban/a gonoszban?

Értelmezd a démont/gonoszt… Mert őszintén szólva, mindenkiben van egy kicsit gonosz, csakúgy mint jó. Démon szempontból én amondó vagyok, hogy hiszem, ha látom..

Egyedül vagy otthon és lépteket hallasz a házban. Mit csinálsz?

Először is csekkolom a lakótársaimat/páromat (ha vannak) üzenetben, hogy nem-e ők jöttek-e haza korábban. Ha nem, akkor tuti biztosan nem kezdem el kiabálni, hogy ‘ki az?’/’ki van ott?’, mert nem akarom, hogy tudják, hogy van otthon valaki, mert mi van, ha van fegyvere. Elbújok valahova, ahonnan nem látszódom és feltudom hívni a rendőrséget…

Ha benne ragadnál egy ijesztő filmben, melyik lenne az?

Őszintén, bármelyik Conjuring film. Azokra mondom azt, hogy még a hátsó felem is össze van szorítva, mert hiába a nagyja Hollywood-i kitaláció, de valós alapokon készültek és elég jól meg vannak csinálva.

Ha egy Halloween koszümöt viselhetnél életed végéig, mi lenne az?

Ha belegondolok, hogy bohóc voltam ovis farsangon, majd bolondballagáson is, így értelemszerűen bohócként öltöznék be Halloweenra is. Kicsit persze megspékelve, így felnőtt fejjel.

Mennél éjszaka a temetőbe?

Igen. Egyrészt, mert a gyertyákkal kivilágított temető gyönyörű, másrészt meg kiváncsi vagyok milyen érzés éjszaka megtapaszalni a temetőt.

A zombi apokalipszisban milyen fegyvert választanál?

Kifogyhatatlan puskát és bombákat. Vagy lennének nálam agyak, amiket bedogálok és ahogy elkezdik eszegetni, felrobban… Őszintén, nem tudom.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x