Bejegyezte: mano | Ekkor: 2023.10.17. | Hozzászólások: 0 | # Kategória: Spooktober

Nem csináltam még ilyen, de egyszer ilyennek is eljön az ideje. 🙂 Az alábbi kérdéssort több részletben hozom el nektek, így tovább is tart, plusz részletesebben is tudok hozzájuk írni, ha úgy adódik.

Kedvenc horror vagy Halloween témájú dal

Az egyik legnagyobb kedvencem a Karácsonyi lidércnyomásból az Oogie boogie dal, viszont az is egy feldolgozásban. A Voiceplay együttes csinált egy nagyon jó áténeklést és én egyszerűen imádom.

Nevezz meg valamit, amibe nem futnál bele szivesen egy sötét erdőben vagy egy elhagyatott épületben

Pókok… minden porcikámmal gyűlölöm őket

Játszottál már Ouija táblával?

Azt hiszem igen, de nem igazán rémlik. Gyerekként elég sok mindennel játszottunk és halványan rémlik, hogy egyik barátnőmnek volt ilyen táblája.

Kedvenc horror szörny vagy gonosz

Gondolkodás nélkül Drakula vagy Frankenstein. A Drakula könyvet olvastam, kb minden filmet láttam róla és még a kastélyban is voltam gyerekként egy családi kiránduláson, úgyhogy számomra az adott.

A legfurcsább dolog, ami akkor történt, mikor egyedül voltál

Héba-hóba amugy most is megtörténnek, de elég furcsa, amikor suttogásokat hallok (pedig tudom, hogy a mellettem levő irodában sem dolgoznak) vagy valaki megérint, pedig tényleg teljesen egyedül vagyok.

Ha kihívnának, hogy eltölts egy éjszakát egy szellemházban, megtennéd?

Naná. Persze vinnék magammal pár embert, aki ugyanúgy jönne és kiváncsi, hogy milyen megtapasztalni.

Babonás vagy?

Szerintem nem… megvannak a magam furcsa szokásai, de a péntek 13 például csak akkor van rám nyomással, ha alapból rossz napom van – pl melóban (nagy példa az idei oktober 13, amikor olyan szépen indult a nap és vacsoráztatásnál ami rosszul sülhetett el, az meg is történt; kezdve azzal, hogy főnök bejött enni és állandóan zavart minket, mert ő beszélgetni akart, de mi dolgoztunk meg eleve odaszólt, hogy mi nem jó stb, volt egy nagyon panaszkodós asztalunk, amivel pénzt is buktunk – nem az egészet, de a nagy részét… ugyhogy teljesen összenyomva végeztünk)

Láttál már valaha alakokat a perifáriás látással?

Nagyon ritka, de hébe-hóba látok fekete sávokat csak úgy elsuhanni és mire ráfókuszálnék, már nincsenek ott. Mielőtt mondanátok, hogy vizsgáljam meg a szemem és viseljek szemüveget: évente megyek szemészetre és szemüvegem és kontaklencsém is van 🙂

Melyik urbán legenda ijeszt meg a legjobban?

Fuha, jó kérdés. Talán az egyik legérdekesebb, ami jó párszor feljött nálam Tiktokon, az a táncoló szerb néni. Nincs megerősített forrás róla, de elvileg beleszeretett valakibe egy másik városból, aminek más kultúrája volt és a tánc által tudna kiélni bánatát… nem igazán lehet normális forrást találni erről. De egy másik, amitől kiráz a hideg az a mexikói Sirató asszony, aki a gyerekeit vízbe folytotta, miután megtudta, hogy a férje mással hál és szomorúságában belehalt a sírásba. Elvileg ha közelről hallod a hangját, akkor biztonságban vagy, mert távol van; viszont ha távolinak tűnik a hangja, akkor bajban vagy, hiszen a közeledben van.

Az erőszakos filmeket vagy a thrillereket szereted jobban?

Határozottan a thriller. A trancsírózósok filmek mindig ugyanazon a témán alapulnak, a thrillerből pedig még lehet kihozni új dolgokat.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük