Bejegyezte: mano | Ekkor: 2023.09.02. | Hozzászólások: 0 | # Kategória: Blog

Őszintén igyekeztem minél hamarabb visszább tartani a beősziesedést a blogon, pláne, hogy nem is olyan régen volt barna kinézet, de elkezdtem bütykölődni és végül itt kötöttem ki. Még hozzá kell szoknom és igyekszem nem változtatni rajta télig, amihez a fejemben már összeállt egy kék kinézet, de hogy mi lesz belőle majd akkor kiderül.

Ugyan jelenleg mentális szabadságon vagyok, de nagyjából kezd összeállni pár Spooktober bejegyzés és a jövőhét folyamát lesz 3 szabadnapom, amikor is olvasással szeretném tölteni az időt, mert itt az ideje felzárkóznom az eddig befejezetlen könyveimmel. Szeptemberre pedig igyekszem hozni pár sulis dolgot, amivel kicsit segíteni lehet az iskolába visszamenő olvasókat, hátha egy icipicit lelkesebben mennek vissza – tudom, milyen, én sem szerettem 2 hónap nyári szünet után visszaszokni az iskolába.

Valamint szívesen várok Vendégposztokat is, jelenleg van pár könyves vendégposztom Warutól, de mindenképpen szeretnék olyanokat is behozni, ahol megismerhetünk valakit is. Ehhez még csinálok egy hírdetést is, hiszen az elmúlt vendégposztok írói teljesen pozitív élménnyel vannak arról, hogy vendégírók lehettek.

Egyelőre ennyi, hamarosan pedig majd jelentkezek, hogy mi a helyzet. 🙂


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük