Bejegyezte: mano | Ekkor: 2023.08.05. | Hozzászólások: 0 | # Kategória: Blog, MentalHealth

Egy ideje nem volt hasonló bejegyzésem, de mentségemre szólva munka után igyekeztem szinten tartani magam, hogy ne forduljak be.

A saját mentális egészségemről egy ideje nem írtam, de ennek ellenére is folyamatosan figyeltem és dolgoztam rajta. Végre el lett felejtve az, hogy egy nap két műszakot toljak – sokáig tartott, mire megértették, hogy engem ne tegyenek kettészedett műszakokban, mert eleve gyűlölöm és részben emiatt jöttem el az előző munkámból, másrészt meg sokkal kimerítőbb és ezzel azt érik el, hogy az estire be se jövök, mert teljesen ki vagyok merülve és nem lesz, aki zárjon… Úgyhogy ez végre nincs. Viszont még így is rengeteg a felelősség és kell szembesülnöm a furákkal, akik elkezdenek hisztizni és semmit nem tudsz tenni, mert nem érti – az egyik ilyet lepasszoltam az egyik munkatárnak, hadd tanuljon kezelni ilyen embereket, én meg addigra végeztem is a műszakommal… Jó ez egy kicsit gonosznak hangzik, de valamilyen szinten másoknak is meg kell tanulni hogyan kezeljenek embereket, akikhez még a birkatürelem sem elég, ne csak én kapjam őket.

Az utóbbi szabadnapjaimon (ezeket is egyben kapom most, maradjon is így) házi wellness-t csináltam. Ami azt jelenti, hogy esténkén habfürdőztem, arcmaszk, egy kis zene fürdés közben, aztán filmezés stb. Nagyon jól ellazított és pár napig nem is lehetett kiborítani melóban, úgyhogy ez a házi wellness be lesz iktatva többször is (mondjuk masszázs is jó lenne, csak nincs ki és befizetni szalonba jelenleg nem is tudnék, max ha olyan szállodába mennék, ahol van ilyen).

Ennyi lenne most a mental health check-up, hiszen jelenleg sikerült úgy egyenesben tartanom, hogy nem süllyedtem magamba. Aminek én jelenleg nagyon örülök. 🙂

Hamarosan újra jövök saját bejegyzésekkel is, addig pedig legyen szép napotok!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x