Bejegyezte: mano | Ekkor: 2023.06.08. | Hozzászólások: 0 | # Kategória: Filmek

Nem is értem erről, miért nem írtam, hiszen 2-3 nappal, hogy hazajöttem elmentünk megnézni. Egyrészt már terveztem kint Angliában is, viszont ha már hazajöttem, akkor apuval szerettem volna megnézni (anyukám meg csak jött). Viszont így is nagy élmény volt – pláne, hogy eddig minden részt magyarul láttam, így szerintem jó volt, hogy ezt is magyarul néztem meg.

A film leírása:

Dom Toretto (Vin Diesel) és családja számos lehetetlennek tűnő küldetésben bizonyult ravaszabbnak, higgadtabbnak és gyorsabbnak minden útjukba kerülő ellenségnél. Most minden eddiginél halálosabb veszéllyel kell szembenézniük: a múlt árnyékából rettenetes fenyegetés bújik elő, melyet a vérbosszú táplál, és az illető el van szánva arra, hogy szétzúzza ezt a családot, és örökre tönkretegyen mindent – és mindenkit – akit Dom szeret.

Őszintén, szeretem ezeket a filmeket, de már csináltak egy jó lezárást és látszik, hogy a főszereplőknek is elég volt már. Azért 10 rész (és ki tudja hány év, míg forgatták őket) elég nagy beskatulyázás – és ezzel sokan vannak így, akik éveket áldoztak egy hosszú filmsorozatra (beleértve a Harry Potteres színészeket, akik igyekeznek új filmekben megmutatni magukat, de mindig is a Harry Potteres karakterekként gondolnak rájuk). Egy kicsit van egy olyan érzésem, hogy mivel ez a film elég lezáratlan lett, akkor lesz még egy és remélhetőleg ennyi és a színészek is vállalhatnak olyan szerepet, ami nem egy kocsiversenyzős, robbantós, harcolós, családot megmentő akciófil.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük