Bejegyezte: mano | Ekkor: 2023.04.13. | Hozzászólások: 0 | # Kategória: Blog

Egy ideje nem néztem a blog felé, vagy úgy más oldalak felé, kivéve ha mesét lehetett rajta nézni. Olyan kimerült voltam nem csak fizikailag, hanem mentálisan és érzelmileg is, hogy lényegében egyetlen egy normális, egyenes gondolatom sem volt.

Új general managerünk lett, amiről még nem alkotok véleményt, mert még nem illeszkedett be teljesen; úgy pedig véleményt nem fogok alkotni. Az elmúlt pár napban végig mentem a recepciós rendszeren, találtam pár hasznos dolgot, amit a meetingen – ha lesz – mindenképp felhozok. Plusz dolgoztam az itallap és koktél listán – az egyiket felfrissítettem, mert volt pár olyan ital a menün, amit nem árulunk vagy áruljuk és nincs a menün, a rendszerünkben meg igen; és írtam megjegyzéseket, hogy melyik az az ital, ami nem fogy meg melyik az ami kifogyott és érdeklődnek utána, csak nem lett rendelve. A koktél listán pedig leírtam részletesen hogyan kell megcsinálni, mert 1-2 munkatárs kérdezte, hogyan kell koktélt csinálni, mert a meglévő cheatsheet nem igazán nagy segítség (és némelyik mérés nem is pontos). Úgyhogy ezeken dolgoztam az elmúlt 3-4 napban.

Most végre a szabadnapjaim is együtt vannak, így kipihentem magam és végre vissza is tudok térni a tanuláshoz. A Coursera kurzust most jelenleg pihentetem, mert tényleg nem volt annyi kapacitásom, hogy befogadjak egy ilyen nehéz anyagot; viszont elkezdtem egy hospitality management kurzust az AlisonCourse-on, amihez kicsit hozzájárul, hogy a következő hetekben tréningeken megyek át duty managernek. 🙂

Ez lenne a kis helyzetjelentésem, hogy nem tűntem el teljesen, csak igyekeztem felzárkózni a pihenéssel 🙂

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x