Bejegyezte: mano | Ekkor: 2023.03.05. | Hozzászólások: 0 | # Kategória: Blog

Ezen a héten sajnos megint eluralkodott rajtam egy fura érzés, amit picivel több mint 2 hónapja nem éreztem. Csak szimplán be akartam gubózni a takaróm alatt és ki sem menni, de azt nem szabad. Minden irritált – a zaj, mások közelsége stb. Szerintem ez csak azért lehet, mert ki vagyok fáradva, plusz a héten olyan hülye időjárás is volt, hogy jobb lett volna mesét nézve egész nap pizsamában lenni vagy aludni.

Lehet az is közrejátszik, hogy szerdán megyek vizsgázni a Life in Uk tesztre és próbálok nem rástresszelni és ebből az jön ki, hogy melóban a többiek picit aggódnak, mert csendben vagyok. Meg csak az elmúlt 3-4 napban ketten is megpróbálták elcserélni velem pont ezt a napot, ami szintén rátett, hiszen én már hetek óta lefoglaltam ezt a napot meg ki is fizettem a díjat; nem akarok még azon is stresszelni teszt közben, hogy vajon visszaérek-e időben, hogy menjek dolgozni, csak azért, mert valaki nem jól kalkulált.

Szóval igyekszem uralni a helyzetet, hogy semmilyen kusza gondolat ne befolyásoljon, hiszen nem akarok visszamenni abba az állapotban, amit hátrahagytam, mikor eljöttem Butlinsból.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük