Bejegyezte: mano | Ekkor: 2023.02.14. | Hozzászólások: 0 | # Kategória: Blog

A következő pár hétre teljesen beszerveztem magam azokra az időkre, amikor nem dolgozom. A szabadidőm nagy részét tanulással töltöm, hogy végre elkezdjem az angol állampolgárságot, amit évek óta tervezek már. Le van foglalva a tesztre az időpont, úgyhogy első fejezet pipa.

A Könyvkihívás jelenleg döcögős, hisz jelenleg csak fürdéskor olvasok, ha nem bólintok bele, de már a 2. könyv felénél tartok és elég vaskos, úgyhogy lefogom győzni – pláne, hogy nagyon régóta tervezem elolvasni. De majd meglátjátok miről beszélek, ha még nem jártatok az Instagramon (link a Kapcsolat menüben). 🙂

A színház… az meg van, hogy mit akarok megnézni és hogy mikor. Viszont még nem foglaltam le pedig már kéne, csak mindig van még valami, ami eltereli a figyelmem, így mostmár leültetem magam és lefoglalom, hogy biztos legyen jegyem.

Jelenleg most így állok: tanulás-meló-még egy kis tanulás-alvás-meló-tanulás-kimozdulni kicsit-tanulás-alvás-meló…. 🙂 De legalább jobban állok, mint az elmúlt 5 évben, mikor az életem csak meló és alvás volt, mert másra nem volt energiám.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük