Bejegyezte: mano | Ekkor: 2022.11.29. | Hozzászólások: 0 | # Kategória: Blog

Kicsi korom óta nagy Harry Potter rajongó vagyok. Lényegében 6 évesen ez szerettette meg velem az olvasást, így mindenki számára egyértelmű, hogy meg tud lepni valamilyen Harry Potteres dologgal. Legutóbb nővéremtől kaptam egy arany cikeszes hajgumit.

Na de: ugye készítenek rengeteg játékot is. Kipróbáltam már párat és egy ideje nyúzom a Hogwarts Mystery nevű játékot is, ami ugyan legtöbbször nem működik, vagy a netem nem akarja az igazat. A sok bibi ellenére viszont mèg mindig igyekszem teljesíteni a játékot és így a 6. évek vègére már van egy kis gyakorlatom benne. Bár sokszor az energia nagyon kevés és mire feltöltődik, elfelejtem, hogy elindítottam benne valamit. Viszont más panaszom nem nagyon van.

Másik ilyen nagy őrületem a Narnia, abba kb 11-12 évesen kapcsolódtam be és eddig sajnos 1 játékkal futottam össze, de az mèg a régi felnyithatós, nyomógombos Motorola telefonomon volt rajta. Azóta sem találtam semmilyen ehhez fűződő jàtékot, pedig jó lenne. A Soliteren és a Hogwarts Mystery-n kívűl így semmi más nem köt le nagyon, ha játékokról van szó.

Nektek vannak olyan játékok, amik letudnak kötni vagy sem?


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük