Bejegyezte: mano | Ekkor: 2022.10.28. | Hozzászólások: 0 | # Kategória: Blog

Még mindig szokom a gondolatot, hogy a CoffeeCorner felületén vagyok, hiszen olyan sok emlék köt a BeScottish-hoz. Bár ahogy múlnak az évek, úgy változunk mi is 🙂

Az elmúlt pár napban eléggé jól kezeltem a melós szitukat, így mégha nem is voltam 100%-os, nem tudtak annyira kiakasztani, hogy rosszabbra forduljon. Viszont jó hír, hogy visszakerültem az eredeti helyemre és bár tálcázom, úgy döntöttem, hogy nem problémázok rajta, hiszen igyekszem minél előbb menni és nyomulni máshova – ami mindenképpen jobb hatással lenne rám. Viszont egyre többször kapok lehetőséget az ajtóban, pedig pár hete határozott nemleges választ kaptam; de mindenképp jó hatással van rám, hiszen egyre nagyobb önbizalmam lett. Ugyan az önbizalmam már akkor nagyot ugrott, mikor 2015-ben kijöttem az Egyesült Királyságba, de mindenképp jó dolog, hogy kiharcolok bizonyos dolgokat, mégha ki is fáradok közben.

A skót kirándulásos bejegyzésekhez majd teszek fel képeket is idővel, de azokat majd akkor frissítem fel, mikor ténylegesen arra tudok koncentrálni és az agyam nem néz ki úgy, mint egy flipperasztal – nem tudom kinek rémlik még az a régi számítógépes játék, én rengeteget játszottam vele.

Új melókereséssel még mindig lassan haladok, de ha lesz valami információm, mindenképp lesz róla bejegyzés. 🙂


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük