Bejegyezte: mano | Ekkor: 2022.09.30. | Hozzászólások: 1 | # Kategória: MentalHealth

A mentális egészség mindenkinél más és más formában van jelen.

Az elmúlt időben a szorongásom és a depresszióm elég rossz irányba fordult.

Sajnos a lockdown egyáltalán nem volt nagy segítség és azóta rosszabb is volt. Elég nagy hullámvasút volt az elmúlt 2 év, de igyekszem több időt tölteni magamra.

Mióta újra elkezdtünk dolgozni 2021 májusában, nagyon túl lettem terhelve, nem csak fizikálisan, de mentálisan is. Plusz az sem segített, hogy volt egy kaotikus kapcsolatom egy nárcisztikus sráccal, aki annyit hazudott, hogy még ő maga is elhitte. Mivel én igyekeztem kimaradni a drámából, őt meg ez éltette, így jobb is, hogy vége lett. Bár mentálisan azért eléggé megszenvedtem, de visszaküzdöttem magam.

Nem múlt ugyan a szorongásom, sem a depresszióm, viszont egyre kevesebb pánikrohamom van, ami jól jel.

Tartsatok velem hogyan sikerül túllépnem, amikor előjönnek a nehézségek és ne féljetek ti is megosztani a tapasztalataitokat 🙂

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Abeth
1 éve

A mentális egészség fontos, örülök, hogy felismerted, hogy változtatni kéne,elengedted azt a srácot is, és küldök sok-sok kitartást a továbbiakhoz.

Jelen pillanatban most én sem vagyok a legjobban, de felismertem, hogy ezen változtatni szeretnék, elmentem pszichológushoz és próbálok erőt venni a mindennapokhoz. Pár nehéz döntést még meg kell hoznom, de talán jobb lesz után ^.^

1
0
Would love your thoughts, please comment.x