Bejegyezte: mano | Ekkor: 2022.09.24. | Hozzászólások: 0 | # Kategória: Skócia

Miután 2015 őszén bezárt a Royal Hotel, mert nem kapott annyi foglalást, hogy megérje nyitvatartani, 2016 áprilisában visszatértem a cég másik Tyndrum-i hoteljébe, a Ben Doranba, a szerződésem utolsó két hetére. Ez egy sokkal nagyobb hotel, 4 emelettel. Az étteremből fantasztikus látványt nyújtott mindig a naplemente.

Viszont tudtam, hogy nem maradok tovább és a manager is megértő volt. Ugyan mint manager nagyon szigorú volt és mindenki félt tőle, de nekem sikerült látnom az emberi énjét. Ez mindenki más meglátásba helyezte.

Miután lejárt a szerződésem, találtam egy szállodai munkát Invergarryben. A skót táj magában is gyönyörú, így az odaút élmény volt. Invergarry szintén egy kis falu és a Glengarry Castle Hotel kicsit el van dugva, de a kis út fákkal van körülvéve, ami ősszel csodás volt. Ott is étteremben voltam és takarítottam. Az angolom itt fejlődött a legjobban, hiszen csak 1 ember beszélt magyarul és azt is 2 hónap után tudtam meg.

Mint szezonális munka, novemberben bezárt a hely télre, így hazamentem. Elég sok dolog történt: a csomagszállító nem ment el a bőröndjeimért és nem is reagáltak az üzeneteimre; meghackelték a bankkártyámat Londonban, így útnak indultam február végén Skóciába elintézni ezt és felvenni a cuccaimat a hotelből. Ezután egy elég erős üzenetváltás után az egyik tulajjal, mert nem jelezte, hogy visszavesz vagy sem és mikor a bank végre kiküldte az új kártyámat, visszatartotta, mert úgy tudta megyek vissza Skóciába. Ez igaz is volt, de az utazáshoz kellett volna a kártyám és a számlámon lévő pénzre.

A hotel tapasztalatnak tökéletes volt, viszont ez a része kicsit rossz érzést hagyott bennem. Viszont a munkatársak fantasztikusak voltak.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük