Bejegyezte: mano | Ekkor: 2022.09.20. | Hozzászólások: 0 | # Kategória: Blog

Üdvözlök mindenkit a CoffeeCorneren!

Egy ideje gondolkoztam már egy új néven és tárhelyen a BeScottish helyett és azt hiszem mostmár ténylegesen eljött az idő, hogy ez meg is valósuljon.

A BeScottish 2015-ben azért jött létre, hogy mikor kiköltöztem akkor Skóciába, akkor legyen egy olyan hely, ahova kiírhatom élményeimet/tapasztalataimat. Ez a vonal megmarad a CoffeeCorneren is, csak a név változott meg.

Viszont egy kis bemutatkozás: az internet világában Manóként, illetve Ördögmanóként szerkesztek/szerkesztettem (a rajongó oldalaim az utóbbival futottak). 2007-ben kezdtem el oldalakat szerkeszteni, csak az utóbbi időben ez egy kicsit lankadt időhiány miatt. Itt jött vissza a blogolás 2015-ben, amint mint említettem fentebb, kiköltöztem Skóciába és jelenleg Angliában vagyok.

Őszintén, mielőtt meglett volna maga az oldal, összeírtam magamnak, hogy mit is írnék az üdvözlő bejegyzésben, de ismerhettem volna már magam, hogy tényleg nem is azt írom, amit akkor leírtam. De a következő napok/hetek folyamán majd látni fogjátok úgyis.

Tartsatok velem ezen az új kalandon is 🙂

Manó


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük